Webk@ttens 8. & 9. internasjonale utstilling (2-cert)

Dato: 27. & 28. juli 2024

Sted: Jorekstadhallen, Jørstadmovegen 690, 2625 Fåberg (ca 10-15 min fra Lillehammer sentrum)

Påmeldingsperiode: 05.04.-21.06.2024


Ved full utstilling gjelder betalingsdato.


Husk å bestille katalog når du melder på


Husk en påmelding pr klasse katten skal stille i


Trykk på inbydelsen for å få den i stort format

Trykk på inbydelsen for å få den i stort bilde.

PARKERING

Området rett utenfor hallen er kun for av- og pålassing, det er en egen parkeringsplass rett over veien for hallen. Pris for parkering her er kr 50 pr døgn (med forbehold om prisøkning).

En del av området rett utenfor hallen vil bli sperret av med tanke på parkering av burbilens henger.

Handicap-parkering er rett utenfor hallen. Husk å registrere bilens registreringsnummer i kiosken. Dersom dette ikke gjøres vil det påløpe vanlig parkeringsavgift.

Merk at parkeringen er felles for hele anlegget (badeland og hall) og driftes av dette. Vi har ingen råderett over å gi tillatelser.

BOBIL

Bobilparkering er rett bak hallen og koster kr 250 pr døgn inkl strømtilkobling. Vi har fått reservert ca 10 plasser; for å være sikker på å få plass send en mail til Gunn Høyesveen.

Ved ankomst henvender du deg i kiosken inne i hallen for å få anvist plass, du vil da også få informasjon om betaling. Husk å få registrert din bils registreringsnummer slik at det ikke påløper ekstra parkeringsutgifter.

Merk at bobilparkeringen driftes av hallen.


Vi har fått tilbakemelding på at det er mye mygg i området, så det anbefales myggnetting og ev myggspiral eller lignende.

KAFETERIA

Hallen har to kafeteriaer som vil være åpen hele helgen, en ved inngang til badeland og en i underetasjen. Dissee er det ikke vi som drifter, så vi vil ikke ha noen stor påvirkning på hva som blir servert.  https://jorekstad.no/mat-drikke/

Del denne siden