Webk@ttens 8. & 9. internasjonale utstilling

27. & 28. juli 2024

Da er utstillingen på Jorekstad over for denne gangen, og vi takker for alle superkoselige tilbakemeldinger vi har fått i etterkant. Vi har fortsatt ting å lære som vil gjøre at utstillingen flyter enda bedre, men det gjør bare tiden fram til neste års event mer interessant. 


Vi takker alle Webk@tten-medlemmer som bidro med innsats gjennom utstillingshelgen;  med store og små oppgaver, både fysisk og i form av annen kompensasjon. Det blir satt veldig stor pris på, det skal alle vite.


Vi må også rette en stor takk til de medlemmene fra andre klubber som sto på for oss gjennom helgen - det er så godt å vite at vi klubbene kan hjelpe hverandre og samarbeide for å få gode resultater sammen.


Takk til assistentene som stilte opp, både til vanlige bedømmelser, og spesielt til de som bidro til at vår dommerelev, Alessio, fikk en god opplevelse og besto sin eksamen i kategori 2 med glans. Vi er veldig stolt over å ha bidratt til en ny dommer; Alessio Schiavon fra Italia. 


Takk til vårt team av dommere; Magdalena, Steven, Marcin, Cristiano, Britta, Satu & Bobby (og Alessio). Cristiano & Satu var også Alessios eksaminatorer.


















Vi må også takke alle sponsorer & stands, spesielt NRRs Hovedsponsor Agria og delsponsorene Royal Canin og Myrene Import for besøket. Vi takker også alle sponsorer og medlemmer som bidro til at vi kunne gi litt ekstra premier til alle vinnende katter; håper det falt i smak.















Neste år faller utstillingen på helgen 26. & 27. juli - det blir da vår 10. & 11. utstilling - du finner foreløpig info HER:


I år ble utstillingen fulltegnet fortere enn vi hadde våget å drømme om, faktisk i løpet av en uke. Vi håper selvfølgelig på like stor pågang neste år, men forventer det ikke. For de som ønsker å  ha en dato å forholde seg til, antar vi at påmeldingsperioden vil starte 1. april 2025.


Alle kattene som ble Best in Show lørdag og søndag fikk som del av sin BIS-premie et bilde fra Madelene Jonsson, vi er veldig glad for at nesten alle benyttet muligheten til å få tatt dette bildet. Galleriene med alle BIS-bildene finner du i tabellen nedenfor. For å få fram store versjoner av bildene, klikk på bildet du vil se stor versjon av. Alle er selvfølgelig velkommen til å laste ned sine bilder og poste de hvor de ønsker:




















Lørdag hadde vi også Best of the Best, og følgende katter gikk vinnende ut av konkurransen:


BOB kattunge: NO*Dan Dara's Mirror Mirror on the wall, RAG a 03 - Oppdretter/Eier: Aksel Knutsen, Østfoldkatten

BOB ungdyr: KCH NO*Gooseberry Most Wanted JW, MAU ns 24 - Oppdretter/Eier: Rebekka Løkke, Østfoldkatten

BOB kastrat hunn: PR NO*Ticonias You Can Call Me Cute, DRX n - Oppdretter/Eier: Tina Dæhlen, NORAK

BOB kastrat hann: SW'24 SP NO*Bjørkemyrskatten Benjamin, SBI e 21 - Oppdretter/Eier: Nina I Myrseth, Webkatten

BOB voksen hunn: SC NO*Stalderkattens Mikkeline JW DVM DSM, SBI g - Oppdretter: Tove & Jan Stalder/Eier: Hilde M Grensbråten & Marie G Lorvik, Webkatten

BOB voksen hann: IC JCH (N) Almighty What a Girl Wants, SBI e - Oppdretter/Eier: Hilde M Grensbråten & Marie G Lorvik, Webkatten

BOB huskatt: Linus DSW DSM - Eier: Linda Hansen, Grenlandspusen


BOB total: SC NO*Stalderkattens Mikkeline JW DVM DSM


I tillegg ble det kåret BOB senior og BOB veteran:

BOB senior: WW'22 SW'23'24 SP CH NO*Grensedalen Fearless DVM DSM, SIB n 24 - Oppdretter: Elin & Odd Lundberg/Eier: Pia Egemark, Sunnmørskatten

BOB veteran: SW'14 SC S*AmiliiSibiri's Valentina DVM,  SIB fy 09 24 - Oppdretter: Britt Ellénius/Eier: Sören Kedert, Uppsala Kattklubb


Vi gratulerer alle vinnere!






Best In Show lørdag 27.07.2024:

Best In Show søndag 28.07.2024:


Del denne siden