Webk@tten

Klubben ble stiftet i 1982 som Opplandskatta og var aktiv fram til januar 1993, da den ble lagt i bero. Sommeren 2002 ble driften tatt opp igjen, og navnet endret til Webk@tten. 


Vårt mål er å være en livskraftig og solid klubb som kan være til nytte og glede for medlemmene, samt å være en klubb som setter fokus på fornuftig dyrehold og dyrevernmessige aspekter ved kattesporten.


Det meste av vår aktivitet foregår gjennom vår Facebook-gruppe som kun er tilgjengelig for klubbens betalende medlemmer. Der deles informasjon, bilder, historier etc.


Styre- og medlemsmøter foregår på den digitale plattformen zoom.


I 2022 arrangerte vi for første gang på mange år en fysisk utstilling. Arena for utstillingen var Jorekstadhallen på Fåberg ved Lillehammer.  Vi er så heldige at vi har fått en avtale med hallen vår som går over flere år, og håper å kunne fortsette å lokke utstillere og dommere til dette flotte området for en juliutstilling i lang tid framover.


Klubbens kontaktpunkt er vår sekretær (se styreoversikt). Minner også om at all kontakt med NRR skal gå via klubben.


Klubbens kontonummer er 9235 18 65603 - vi har også en VIPPs 638476, men medlemskontingent skal alltid betales til konto, om ikke det er gjort avtale om annet med kasserer. Vår medlemskontingent forfaller 1. februar hvert år.

Del denne siden